© Daniel Østergaard Kvinder snakker og smiler til hinanden

Organisationer

Et partnerskab er et grundlæggende princip og en del af vores identitet

I Folkekirkens Nødhjælp tror vi på, at forandring bedst opnås gennem samarbejde og partnerskaber – med mennesker der tror på et værdigt liv for alle. 

I fællesskab kan vi skabe forandring

For Folkekirkens Nødhjælp er partnerskab et grundlæggende princip; det er ikke blot en arbejdsform, men en del af vores identitet.

Vi tror, at når vi arbejder sammen, kommer vi længst. Det gælder både ude i verden og i Danmark. Derfor arbejder Folkekirkens Nødhjælp sammen med organisationer og foreninger i folkelige og kirkelige miljøer, som ønsker at gøre en forskel for verdens fattigste.

Folkekirkens Nødhjælps samarbejdspartnere tæller en bred vifte af folkelige og kirkelige organisationer, som afspejler sig i de fælles aktiviteter, lige fra Grøn Kirke og lokale spejderes klima-initiativer med globalt udsyn til Y’s Men, der besøger og engagerer sig i nogle af verdens fattigste egne.

Som samarbejdspartner er man med til at tage ansvar og sætte fokus på verdens fattigste ved at sætte sine værdier og styrker i spil og på den måde nå ud til mange mennesker.


Kontakt

Konsulent for folkelige og kirkelige relationer
Sarah Krøger Ziethen