© Camille Maja Svampet banankage - opskrift - madspild - Camille Maja

Svampet banankage

Brune bananer? Banankagen indeholder mange ingredienser du nok allerede har derhjemme.

Banankagen indeholder mange ingredienser du nok allerede har derhjemme, og så mangler du bare et par modne bananer, så er du klar!

Rigtig god fornøjelse med kagen!

Forberedning: 10 min Tilberedning: 30 min Samlet tid: 40 min

Mængde: 8 Personer 

Du skal bruge:
3 æg
100 g rørsukker
1 tsk vaniljesukker
4 små bananer, moste
1 tsk bagepulver
100 g hvedemel
50 g havregryn
1 nip salt
1 tsk kanel
Evt. mørk chokolade

Sådan gør du:

  • Start med at blande æg, sukker og vanilje i en skål, og pisk til en luftig masse
  • Bland bagepulver, kanel, hvedemel, havregryn og salt og pisk sammen med ægge/sukkermassen
  • Mos dine bananer og vend i dejen
  • Tilføj evt. hakket mørk chokolade
  • Kom din dej i en beklædt form, og giv den ca. 30 minutter på 200 grader, varmluft (forvarmet ovn)
  • Brug en strikkepind/kniv til at tjekke om kagen er færdig

Lad banankagen køle lidt af og server.


Læs mere om vores arbejde

Twitter LinkedIn Facebook