Svampet banankage - opskrift - madspild - Camille Maja

Svampet banankage

Brune bananer? Banankagen indeholder mange ingredienser du nok allerede har derhjemme.

© Camille Maja

Banankagen indeholder mange ingredienser du nok allerede har derhjemme, og så mangler du bare et par modne bananer, så er du klar!

Rigtig god fornøjelse med kagen!

Forberedning: 10 min Tilberedning: 30 min Samlet tid: 40 min

Mængde: 8 Personer 

Du skal bruge:
3 æg
100 g rørsukker
1 tsk vaniljesukker
4 små bananer, moste
1 tsk bagepulver
100 g hvedemel
50 g havregryn
1 nip salt
1 tsk kanel
Evt. mørk chokolade

Sådan gør du:

  • Start med at blande æg, sukker og vanilje i en skål, og pisk til en luftig masse
  • Bland bagepulver, kanel, hvedemel, havregryn og salt og pisk sammen med ægge/sukkermassen
  • Mos dine bananer og vend i dejen
  • Tilføj evt. hakket mørk chokolade
  • Kom din dej i en beklædt form, og giv den ca. 30 minutter på 200 grader, varmluft (forvarmet ovn)
  • Brug en strikkepind/kniv til at tjekke om kagen er færdig

Lad banankagen køle lidt af og server.


Læs mere om vores arbejde

Twitter LinkedIn Facebook