Simpel kålsalat med citron og parmesan

Kålsalat med citron & parmesan

Perfekt som tilbehør til aftensmaden, og tager kun 15 minutter at bikse sammen.

© Camille Maja

En simpel kålsalat er perfekt som tilbehør til aftensmaden, og særligt hvis tiden er knap. Retten tager kun 15 minutter at bikse sammen og har ganske få ingredienser. Rigtig god fornøjelse!

Forberedning: 8 min  Tilberedning: 7 min  Samlet tid: 15 min

Mængde: 2 Personer

Ingredienser:

10 stilke grønkål

½ citron, saften heraf

Parmesan

Salt, peber, olivenolie, ekstra citronsaft

Sådan gør du:

  1. Start med at find alle ingredienserne frem, skyl din grønkål og dub den tør
  2. Pluk bladede og kasser stilken. Vend kålen i saften fra 1/2 citron, salt, peber og 1 spsk. olivenolie
  3. Varm en pande op og tilføj kålen når den er varm. Vend kålen et par gange undervejs, til den er godt gylden i kanterne
  4. Server med det samme med revet parmesan på toppen, samt lidt ekstra citronsaft, salt og peber.

Velbekomme.


Læs om vores arbejde

Twitter LinkedIn Facebook