Cremet pasta med peberfrugtsauce

Cremet pasta med peberfrugtsauce

Simpel pastaret med få ingredienser.

© Camille Maja

En lækker pastaret behøver slet ikke være kompliceret og kræver ofte ganske få ingredienser. Jeg håber I kan lide pastaen. Velbekomme og ha’ en dejlig weekend!

Forberedning: 5 min  Tilberedning: 25 min  Samlet tid: 30 min

Mængde: 4 Personer

Ingredienser:

400 g pasta

3 røde peberfrugt

2 rødløg

3 fed hvidløg

150 g cherrytomater (tag en lille håndfuld fra, til at vende i pastaen)

50 g parmesan

¼ fløde

1 dl pastavand

½ citron

2 spsk. balsamico

Salt & peber

Olivenolie/smør til stegning

Revet parmesan og frisk basilikum til topping

Sådan gør du:

  1. Start med at tænde ovnen på 200 grader, varmluft, og find alle ingredienserne frem
  2. Skyl og snit din peberfrugt og tomater. Skær løg i kvarte og mas hvidløget med fladen af din kniv. Det hele skal blendes til sidst, så du behøver ikke at tænke over at skære noget pænt. Bland det grønne med 2 spsk. olivenolie, 2 spsk. balsamico, salt og peber. Giv det 25 minutter i ovnen, til det har fået en god farve
  3. Mens du venter, kan du bringe vandet til pastaen i kog. Husk at salte det godt og at koge pastaen i rigeligt vand. Kog pastaen efter anvisning. Når du hælder vandet fra så tag 1 dl pastavand fra
  4. Kom de nu bagte grøntsager i en blender (eller brug en stavblender), tilføj fløde, stykker af parmesan og saften fra en halv citron. Blend til en cremet konsistens
  5. Find en pande og kom lidt fedtstof på. Tilføj den håndfuld tomater du tog fra tidligere og steg dem af. Tilføj den kogte pasta, peberfrugtsaucen, og tilføj eventuelt 1 dl. pastavand, hvis du synes saucen skal være tyndere
  6. Smag til med ekstra citronsaft, salt, peber og olivenolie og server! Top din pasta med revet parmesan og frisk basilikum

Velbekomme.

Twitter LinkedIn Facebook