Medarbejdere i kontaktcenteret sidder parat til spørgsmål

Bliv phoner
for en god sag

Vi gør en enorm forskel for mennesker i nød over hele verden. Det gør vi primært ved at hverve nye støtter til organisationen. Desuden varetager vi også kundeservice og B2B salg over telefon og mail, hvilket er en del af vores faste arbejdsopgaver.

Gør en forskel og få en fast løn

Vi har et stærkt fællesskab og sammenhold i hjertet af Aarhus på Klostertorvet, hvor der er plads til alle. Så hvis du har mod på et inspirerende og sjovt arbejde som phoner på fuldtid hos os i Folkekirkens Nødhjælp så læs trygt videre. 

Faglig og personlig udvikling

Vi arbejder med løbende individuelle performance samtaler og coaching, med fokus på den enkeltes udvikling. Sammen skaber vi resultater og trivsel i et spændende kontaktcenter, hvor fokus er på at vi lykkes sammen.

Man får en god salgstræning og arbejder i et miljø hvor der både er plads til konkurrence og sjov.
Sofie og Jacob

Vi vægter det sociale højt

Vi har et stort fokus på det sociale, det skal være sjovt at gå på arbejde – vi håber, du vil bidrage til dette og hurtigt bliver en del af fællesskabet!

Samværet, de gode kolleger og arbejdsforhold gør jobbet til en fornøjelse. Hos Folkekirkens Nødhjælp bliver man værdsat som kollega.
August og Anna

Arbejde med mening

Vi går på arbejde hver dag og skaber resultater til gavn for verdens fattigste. Det gør vi primært ved at hverve nye støtter til Folkekirkens Nødhjælp over telefonen. Desuden sikrer vi også en 1.klasses kundeservice for hele Folkekirkens Nødhjælp over telefon og mail.

Efter en dag på telefonen går man hjem med en god fornemmelse i maven og velvidende om at man har været med til at gøre en stor forskel.
Cecilie og Uljana
Arbejdspladsen og opgaverne giver mening og bringer glæde for mig som ansat – hvilket gør ambitionerne og passionen for at hjælpe ude i den store verden endnu større.
Oliver og Jeppe

Bliv en del af holdet

© Kristian Skårhøj Andersen

Forventninger til dig

• Du bliver motiveret af målsætninger
• Du er resultatorienteret
• Du er indstillet på at lære og udvikle dig
• Du er energisk og ansvarsfuld
• Du tager del i det sociale og fællesskabet


Kontakt

Manager
Anders Friis Daugbjerg