Indsamling

Vi samler ind til mennesker, der er ramt af klimaforandringer

Bliv indsamler

Vi klæder verden på til et klima under forandring

Klimaforandringerne rammer os alle, men det rammer særligt voldsomt i verdens fattigste lande. Her er man ikke klædt på til det nye klima, og der er intet forsvar for oversvømmelser, tørke og orkaner.

Den gode nyhed er, at der findes løsninger. Vi kender dem. Og derfor samler vi i år ind til broer, diger, opsamlingssøer og flugtveje - og vi samler ind til introduktion af klimaresistente afgrøder, drikkevand og nytænkende løsninger. 

Du skal regne med at bruge to til tre timer på en rute, når du samler ind søndag den 10. marts. De fleste steder begynder indsamlingen kl. 10 eller 11, men du modtager en mail om tid og sted, når du bliver tilmeldt. 

En rute giver os mulighed for fx at give:

Et træ for 225 kr.-
Træer er livsnødvendige for vores klode. Træernes frugter er også klimavenligt supplement til en fattig families kost og indkomst.

Et dige for 350 kr.-
Ekstreme vejrforhold som orkaner og oversvømmelse er svære at forhindre, men med klimasikrede løsninger, som diger og udgravning af opsamlingssøer, forhindres omfattende ødelæggelser - og man har vand i tørkesæsonerne.

En insektfarm for 150 kr.-
Hjælp en familie med bæredygtige afgrøder, der kan modstå klimaforandringerne. Quinoa og insektfarme er sikre fødevarer, selv under tørke og på begrænset plads.

Vil du være med til indsamlingen søndag d. 13 marts 2022? 

Udfyld formularen, så bliver du kontaktet.