Udklip skabeloner til at lave kravlegeder.

Lav din egen kravleged

Kravlenissen er en klassiker. Men vidste du, at geder også elsker at klatre i bjerge? Og i træer!

Opskrift på kravlegeder

Det er let at lave kravlegeder. Men vi har også gjort det smukt. Eller rettere sagt, det har den færøske kunstner Jacobina Nordberg. Hun har tegnet fem eksklusive kravlegeder til Folkekirkens Nødhjælp.

1. Download dette ark med kravlegeder
2. Printe det og klip dem ud
3. Pynt i på vindueskarme, reoler, spejle – og måske inde i køleskabet

Kravlenissen er en klassiker. Men kravler og klatrer nisser i virkeligheden? Det ved vi, at geder faktisk gør. De elsker at klatre i bjerge – og i træer, som ses på billedet herunder.

Kravlenissen er et sikkert hit, når der skal pyntes op til jul. Derfor er vi også sikre på, at kravlegeden bliver den næste store dille! Du kan enten selv beholde dine kravle geder, eller give dem som gave sammen med en rigtig ged.

En ged er en velgørenhedsgave, som kan ændre livet for en fattig familie. Du modtager et gavekort, som du kan hænge op eller forære i gave.

Gavekortet er et bevis på, at vi køber en ged på et lokalt marked og giver til en familie i et af verdens mest udsatte lande. Geden kan sikre familien nye indkomstmuligheder og mad på bordet.


Hvad er Giv en ged?

Giv en ged er en velgørenhedsgave, som kan ændre livet for en fattig familie. Du modtager et gavekort, som du kan hænge op eller forære i gave.

Gavekortet er et bevis på, at vi køber en ged på et lokalt marked og giver til en familie i et af verdens mest udsatte lande. Geden kan sikre familien nye indkomstmuligheder og mad på bordet.


Når du køber en ged

1. Du køber et gavekort og giver det til en, du holder af.
2. Pengene går til at købe en ged fra det lokale marked. Geden giver vi til en fattig familie fx i Malawi.
3. Det førstefødte kid skal gives til en anden udsat familie, så endnu flere kan få glæde af gaven.
4. Ved at sælge det næste kid kan pengene f.eks. bruges til mad, en cykel, medicin eller til at bygge et nyt hus.
5. Et gavekort kan være med til at give en udsat familie muligheden for selv at bekæmpe fattigdom og skabe et sundt og langt liv.

Del dine kravlegeder #GivEnGed

Hvis du har lyst, så tag et billede af dine færdige kravlegeder, der hvor de sidder og del det på Instagram, Facebook eller Twitter med #GivEnGed.

Twitter LinkedIn Facebook