Støt

Genbrugsbutikken i Viborg

Viborg

Erik Glippings Vej 16
8800 Viborg

Tlf.  41 88 70 62


Mandag - fredag 10.00 - 17.00
Lørdag 10.00 - 13.00


 

Den 3. oktober 2014 åbnede Folkekirkens Nødhjælp sin største genbrugsbutik lige ved siden af Lidl i Viborg.

Vi modtager med glæde de gamle ting, som du alligevel ikke bruger, men som måske har værdi for andre. Vi tager med tak imod dem, dels i forretningen hver dag og dels i vores container på Holstebrovej bag Bilka, I Gravene ved Føtex og på vores adresse.

I genbrugsbutikken i Viborg sælger vi møbler til hjemmet, ting og sager til hus og have, sengelinned, gardiner, isenkram, tøj til store og små, sko, hatte, bøger, blade, legetøj, elektronik og meget andet.

Vi henter og bringer større ting hos kunderne i vores store varebil.

Kommende events:

Vi planlægger en gospelaften hen imod jul, hvor vi så har aftenåbent og inviterer kunderne til at synge med, når gospelkoret afholder en øveaften i butikken.

Tidligere events:

Mandag den 14. marts havde vi ryddet en del af butikken og fik besøg af Mit Kæreste Eje fra TVMidtvest. 70 personer var mødt op og fik vurderet de medbragte ting. Det var en meget spændende oplevelse og der kommer nu en

udsendelsesrække på TV2 MidtVest med optagelser fra vores genbrugsbutik. Første udsendelse kommer på TV2 Mocca tirsdag den 24. juni 2016 lige efter nyhederne. De 2 næste kommer med 14 dages mellemrum. 

Den 8. December 2014  havde vi en gospelaften, hvor vi fik besøg af "Happy Voices" gospelkor, der indvolverede kunderne i koret og selv bl.a. underholdt med julesange. Der var god tilslutning og kaffe og kage til alle.

Vi har tit besøg fra andre genbrugsbutikker og foreninger, sidst havde vi 4 dage med besøg af butikken i Hammel, Hurup, Ry og Hedensted. Vi har 2 gange i 2015 inviteret kunder til GRATIS at komme i butikken og få løst evt. problemer med betjening af mobiltelefoner, i-Pads, PC og andet IT-udstyr. Her hjalp elever fra Mercantex os.

Vil du være genbrugsfrivillig?

Mere end 3.500 frivillige arbejder i en af vores mange genbrugsbutikker landet over. Årligt sender genbrugsbutikkerne 25 millioner kroner videre til Folkekirkens Nødhjælps arbejde til fordel for mennesker i nød.

Du kan blive sælger, chauffør, dekoratør, håndværker, butiksleder eller PR-medarbejder. Vil du vide mere, så se her: Bliv frivillig i en af vores genbrugsbutikker.

Som frivillig får du gode kolleger, inspirerende samvær og nye venner.