© Poul Madsen Ung dalit på vej tilbage til landsbyen

Buy Aid

Salg af varer sikrer nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp og buy aid har siden 2002 haft et tæt samarbejde. Folkekirkens Nødhjælp modtager 10% af buy aids salg af udvalgte produkter. Det betyder, at for hver gang en virksomhed køber for 1.000 kroner, modtager Folkekirkens Nødhjælp 100 kroner.

Det har siden 2002 givet over 16 millioner kroner til arbejdet for verdens fattigste. Produkterne henvender sig til andre virksomheder og består blandt andet af:

  • Kaffe og te
  • Kildevand
  • Chokolade
  • Lakrids
  • Bolsjer

Samarbejdet med buy aid giver danske virksomheder en unik og konkret mulighed for at støtte en god sag gennem deres almindelige, daglige indkøb.

Det går støtten til

Folkekirkens Nødhjælp har stor glæde af støtten fra buy aid.

Pengene er gået til arbejdet med at bekæmpe sult og nød i verdens brændpunkter samt det vigtige arbejde før, under og ikke mindst efter en katastrofe, hvor de familier, der har mistet alt, hjælpes på fode igen.

Buy aids produkter

Buy Aid samarbejder kun med leverandører, som respekterer menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder og miljøhensyn i hele værdikæden. Virksomheden arbejder kontinuerligt for at deres samarbejdspartnere arbejder for at forbedre sociale- og miljømæssige forhold.

Eksempler på strategiske samarbejder

Vil du se flere eksempler på vores strategiske samarbejder, kan du læse mere her


Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du blot at høre mere om dine mange muligheder, så skriv til: krda@dca.dk