Kvindernes kampdag 2024

Debat & foredrag
fysisk
Ingen tilmelding nødvendig


Folkekirkens Nødhjælp arbejder hver dag for at fremme kvinderettigheder, og vi markerer selvfølgelig også i år kvindernes internationale kampdag med en række arrangementer og debatter, som er åbne for offentligheden.

Klima og kampdag: Hvordan sikrer vi ligestilling i klimapolitiske beslutninger?

8. marts kl. 08:30 – 10:00

Sammen med DI – Dansk Industri inviterer vi til debat: Hvad er udfordringerne og konsekvensen af, at kvinder er underrepræsenteret dér, hvor klimapolitiske udfordringer bliver drøftet og beslutninger bliver taget?

Til arrangementet, der bliver afholdt på Folkekirkens Nødhjælps hovedkontor ved Vesterport st., deltager en bred kreds af interessenter i samtalen om, hvordan vi sikrer diversitet og skaber en retfærdig grøn omstilling.

Palæstina, kvinder, sikkerhed og fred

 8. marts 2024 kl. 12:30-16:30

Sammen med Globale Seniorer, Betlehems Venner, Oxfam Danmark, Kvindefredsligaen, Kvinderådet, Kvinfo, Mellemfolkeligt Samvirke og FN-forbundet inviterer vi til konference på Christiansborg, hvor vi vil sætte fokus på de kønsmæssige aspekter af den humanitære katastrofe i Gaza.

Det er muligt at tilmelde sig streaming af konferencen.


© Bax Lindhardt

Bliv indsamler og vær med til at redde liv

I 2024 samler Folkekirkens Nødhjælp ind til mennesker, som rammes af katastrofer. Af krig, konflikter og klimaforandringerne, der får større og større konsekvenser.  

Læs mere om Folkekirkens Nødhjælps indsamling