Hvis du ønsker at købe flere aktier, lægger du 100 kroner oveni. Du vil få tilsendt det antal aktier, du køber.

Køb en folkeaktie 

Wefood – hele Danmarks supermarked med overskudsmad – åbnede den 29. maj i Aarhus. Butikken kommer til at ligge på Vesterbro Torv 1A. 

Vi går forrest i kampen mod madspild med åbningen af Aarhus’ første Wefood-butik.

I butikken kan århusianerne udelukkende købe overskudsmad, og overskuddet fra salget går til mennesker i nød. 

De første to Wefood-butikker i København har været en overvældende succes, og der er også behov for en butik i Aarhus til at sælge den store mængde overskudsmad, der hvert år ellers smides ud i Danmark.

Når du køber en folkeaktie, er du med til at bekæmpe madspild til gavn for klimaet og generere et overskud til mennesker i nød.

Som aktionær er du med til at sikre, at Wefood Aarhus kommer godt fra start og bakke op om butikkens frivillige

Aarhus-bureauet "Vind & Skæv" har gratis designet Aarhus-aktien til fordel for verdens fattigste, og vi har trykt den i 8.000 eksemplarer, som alle er nummererede. 

Køb en Wefood aktie og vær med til at udrydde madspild

Få en flot Aarhus-aktie sendt hjem til dig

For blot 100 kr. får du en flot Aarhus-aktie (A4-format) lige til at hænge op derhjemme som synligt bevis på din støtte til Wefood.

Aarhus-aktien er en ren donation, som ikke giver ejerskab, udbytte eller indflydelse. Vi sender hver tirsdag med B-post, så længe lager haves. Bemærk at omkostningerne til porto og administration kommer oveni prisen (16 kr.). Ønsker du at købe flere Aarhus-aktier, lægger du 100 kroner oveni beløbet for hver Aarhus-aktie, du ønsker at købe ekstra.

Print selv 

Hvis du ikke ønsker at få tilsendt folkeaktien, kan du printe den ud selv.

Køb en print-selv folkeaktie

Vil du være med i Wefood-teamet i Aarhus?

Frivillige arbejder hårdt for at få Wefood butikken klar til åbning den 29. maj
©Martin Schubert

De frivillige knoklede hårdt op til åbningen for at blive klar. 

Vil du være en del af holdet? 

Få mere information 

Om Wefood

I Danmark smider vi hvert år 700.000 tons spiseligt mad ud. Samtidig sulter næsten 800 millioner mennesker verden over. Den fordeling ønsker Folkekirkens Nødhjælp at gøre noget ved. Derfor har vi åbnet Wefood - verdens første supermarked med overskudsvarer.

Butikken sælger varer, de almindelige supermarkeder ikke vil sælge. Varer, som enten er blevet produceret i for store mængder, er tæt på udløbsdato eller hvor emballagen er beskadiget. Men varer, som ingenting fejler. Butikken drives af frivillige, og overskuddet går til at bekæmpe sult i verdens fattigste lande.