Støt

Partnerskaber

Natur-Energi har i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp udviklet det unikke el-produkt NØDSTRØM, som er el til dem, der vil gøre en forskel.
Læs mere om samarbejdet

Færchfonden er en trofast og mangeårig støtte af Folkekirkens Nødhjælps arbejde. Fondens donationer gør en stor forskel for arbejdet for en verden fri for sult og undertrykkelse. 

buy aid har siden 2003 støttet Folkekirkens Nødhjælps arbejde ved at donere 10% af salget af udvalgte produkter som kaffe, the og chokolade.
Læs mere om samarbejdet

Salling Group står med deres mere end 500 butikker klar til at samle ind når katastrofen rammer. 

Goodwings sparer reklame-pengene, og giver dem istedet til velgørenhed. Støt Folkekirkens Nødhjælp ved at booke hotel gennem den godgørende portal.

Legeakademiet støtter børns mulighed for at kunne lege i sikkerhed fra miner og til at kunne behandle deres krigstraumer gennem leg.

Lishe samarbejder med Folkekirkens Nødhjælp om at udvikle sourcing af økologisk frugt og grønt fra Uganda til markeder i Europa.

Nordic Fruit samarbejder med Folkekirkens Nødhjælp om at udvikle sourcing af økologisk frugt og grønt fra Uganda til markeder i Europa.

JuhlerGroup støtter en landsby i Myanmar med langsigtet udvikling. Desuden støttes også arbejdet for flygtninge i nærområderne.

Dansk Industri samarbejder med Folkekirkens Nødhjælp om b.la. P4G projektet Sustainable Food Platform

Wholi Foods samarbejder med Folkekirkens Nødhjælp b.la. om P4G projektet Sustainable Food Platform

P4G er et globalt netværk som har til formål at udvikle partnerskaber mellem lande, erhvervsliv og NGO’er med henblik på at fremme konkrete løsninger på FN’s verdensmål. Læs mere om vores P4G projekt Sustainable Food Platform

Arla Foods Ingredients samarbejder med Folkekirkens Nødhjælp b.la. i DMDP projektet Access 2 Better Dairy og P4G projektet Sustainable Food Platform.

Novozymes samarbejder med Folkekirkens Nødhjælp b.la. om P4G projektet Sustainable Food Platform.

GAIN samarbejder med Folkekirkens Nødhjælp b.la. i DMDP projektet Access 2 Better Dairy og P4G projektet Sustainable Food Platform

Engsko samarbejder med Folkekirkens Nødhjælp om P4G projektet Sustainable Food Platform

Valsemøllen samarbejder med Folkekirkens Nødhjælp om P4G projektet Sustainable Food Platform

GC Rieber samarbejder med Folkekirkens Nødhjælp om P4G projektet Sustainable Food Platform

JPS Clemens A/S støtter en landsby i Myanmar gennem hjælp til selvhjælp og er med til at sikre bæredygtig udvikling.

Orifarm støtter 10 landsbyer i Myanmar  gennem hjælp til selvhjælp og er med til at sikre bæredygtig udvikling.

Boston Consulting Group har bidraget med pro-bono konsulentbistand til Folkekirkens Nødhjælp og støtter en landsby i Myanmar.

Vikar og rekrutterings -virksomheden TEMP-TEAM støtter Folkekirkens Nødhjælps generelle udviklings- og nødhjælpsarbejde for udsatte mennesker i verdens brændpunkter. 

MacMann Berg støtter arbejdet med at skabe bæredygtig økonomisk udvikling blandt verdens fattigste med fokus på låne-sparegrupper i Uganda.

Klimapartner

Tak til nedenstående virksomheder for at gøre verden grønnere
- samtidig med, at I hjælper verdens fattigste.

Gecko Booking

Holion

Skal din virksomhed også være Klimapartner?

Bliv klimapartner