Støt

Erhvervspartnere


Bilka kæmper for retten til mad i Malawi, hvor klimaforandringer skaber usikre forhold for fødevareproduktionen.
Læs mere om samarbejdet

Natur-Energi har i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp udviklet det unikke el-produkt NØDSTRØM, som er el til dem, der vil gøre en forskel.
Læs mere om samarbejdet

Goodwings sparer reklame-pengene, og giver dem istedet til velgørenhed. Støt Folkekirkens Nødhjælp ved at booke hotel gennem den godgørende portal.
Gå til Goodwings hjemmeside


Dansk Supermarked står med deres mere end 500 butikker klar til at samle ind når katastrofen rammer. Dansk Supermarked bidrager selv til indsamlingen.
Gå til indsamlingen


Sticks’n’Sushi støtter gadebørn i Cambodja, hvor de sårbare unge en chance for at komme væk fra gaden og i uddannelse som kok eller tjener.
Læs mere om samarbejdet

buy aid har siden 2003 støttet Folkekirkens Nødhjælps arbejde ved at donere 10% af salget af udvalgte produkter som kaffe, the og chokolade.
Læs mere om samarbejdet

JPS Clemens A/S støtter en landsby i Myanmar gennem hjælp til selvhjælp og er med til at sikre bæredygtig udvikling.
Læs mere om projektet 'støt en landsby'

Orifarm støtter 10 landsbyer i Myanmar gennem hjælp til selvhjælp og er med til at sikre bæredygtig udvikling.
Læs mere om samarbejdet

Boston Consulting Group har bidraget med pro-bono konsulentbistand til Folkekirkens Nødhjælp og støtter en landsby i Myanmar.
Læs mere om projektet 'støt en landsby'


Salling sælger vand til fordel for Folkekirkens Nødhjælps arbejde med at styrke verdens fattigste til mere værdigt liv samt menneskerettigheder i verdens mest udsatte lande.
Læs mere om samarbejdet


MacMann Berg støtter arbejdet med at skabe bæredygtig økonomisk udvikling blandt verdens fattigste med fokus på låne-sparegrupper i Uganda.
Læs mere om samarbejdet

JuhlerGroup støtter en landsby i Myanmar med langsigtet udvikling. Desuden støttes også arbejdet for flygtninge i nærområderne.
Læs mere om projektet 'støt en landsby'

TrendyLiving støtter bl.a. Folkekirkens Nødhjælp ved at fortælle om vores arbejde og opfordre til at støtte vores indsamlinger. Desuden gav de i 2017 gav de 15% rabat til alle 20.000 frivillige indsamlere. 
Gå til TrendyLiving's hjemmeside

Virksomheder, der støtter

Vi har et stort netværk af virksomheder, der jævnligt støtter vores arbejde.

Se listen over virksomheder, der støtter