Støt

Bestil karavanen

Grundet Corona-epidemien og de medfølgende rejserestriktioner er det endnu usikkert, hvordan det præcise format af karavanen bliver i 2021. Bestiller du karavanen nu, modtager du opdateringer, når vi kender mere om det præcise format.

Ja tak, vi vil gerne have besøg af Karavanen.

Karavanen kører i tidsrummet fra den 1. marts til og med den 13. marts 2021. – OBS. På Sjælland starter karavanen først tirsdag den 2. marts.

Ét karavanebesøg kan alt efter ønske vare fra 1 til 3 timer inklusive eventuel frokost- eller aftensmadspause. Prisen er 1900 kr. pr. besøg uanset længde – foreninger og efterskoler er gratis.

Ønsker I to på hinanden følgende besøg, skal der laves én bestilling pr. besøg.

#TagDel-Karavanen er en del af Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling. Det er derfor et krav, at I deltager i indsamlingen, når I får karavanenebesøg.

Vi forventer, at I som undervisere, præster eller foreningsledere bakker op om indsamlingen, er til stede under hele besøget og ikke mindst er med til at motivere konfirmanderne/deltagere til efterfølgende at samle ind.

Sæt kryds

Adresse for Karavanebesøg:

Udfyld venligst alle 3 prioriteter

Besøgene fordeles efter ’først til mølle’. Vi forsøger i størst muligt omfang at komme den ønskede dag og i ønsket tidsrum. Det kan dog være nødvendigt at lave justeringer for at tilgodese flest muligt.

1. prioritet:

Date *

2. prioritet:

Date *

3. prioritet:

Date *

Oplysninger om kontaktperson:

Få mere information om karavanen, kontakt: 
Jonas Holmgaard Hundebøll på [email protected] eller tlf. 50602006