Støt

Politik og debatter

I NU tror vi på, at verden kan ændres. Med vores hovedkampagne ’Sammen udrydder unge ekstrem fattigdom’ engagerer vi unge i kampen mod ekstrem fattigdom, arbejder for at få emnet tilbage på den danske udviklingsdagsorden og opfordrer politikere og andre nøgleaktører til at handle for at udrydde ekstrem fattigdom.

Hvad kan man lave?

Events og kampagne 

Hvert år deltager Folkekirkens Nødhjælps Ungdom på en række landsdækkende festivaler og events. Vi afholder oplæg med eksperter og beslutningstagere på udviklingsområdet eller med unge, der har været frivillige ude i verden gennem Folkekirkens Nødhjælps volontørprogram, Go Global.

Hvad kan man lave?

Kommunikation og medier

Vores kommunikations- og mediefrivillige udvikler strategier, skriver pressemeddelelser, tager billeder, producerer video, laver illustrationer og sørger for, at NU er til stede på de relevante medieplatforme.

Hvad kan man lave?

Fundraising

Fos os er fundraising alt andet end kedeligt! Vi samler penge ind til Folkekirkens Nødhjælp i non-profit caféen Café Nutid, når vi afholder NødBold og NødBar og er indsamlingsledere til sogneindsamlingen.

Hvad kan man lave?

Ledelse og frivillige udvikling

Vi har aktive lokalgrupper i København, Aarhus og Odense, som mødes hver måned. De byansvarlige har helt sikkert også en opgave til dig! Organisationen ledes af landsstyrelsen, som tager beslutninger mellem landsmøderne. De vælges af landsmødet, som afholdes én gang om året.

Hvad kan man lave?

Gør noget som ikke står på listen
NU består af unge, som gerne vil forandre verden, men der er mange måder at gøre det på. Har du en god idé? Send den til [email protected]

Skal vi komme ud til dig og fortælle? 
Vi brænder for at oplyse folk om vores organisation, kampagner og mål. Derfor vil vi rigtig gerne komme på besøg og fortælle om os på skoler, efterskoler, højskoler og virksomheder. Er du interesseret i at få besøg, så send os en mail på [email protected].