Støt

Vær med

Bliv frivillig eller bliv medlem af NU

©Christian Nesgaard

Hvordan er du frivillig i NU?

Nødhjælpens Ungdom (NU) er et fællesprojekt, som drives af unge frivillige.Her kan du finde information om, hvordan du kan være med på vores stærke hold af unge, der arbejder for at skrive ekstrem fattigdom ind i historiebøgerne. Uanset hvad du er god til, kan du bidrage med noget. Indenfor hver profil finder du en mere udførlig beskrivelse af indholdet og derudover konkrete tiltag og events, som man kan være en del af. Du finder således også kontaktoplysninger på de enkelte tovholdere til hvert event, som du kan tage direkte kontakt til.

Politik og debatter
Kræv handling for en mere retfærdig verden ved at blande dig i debatten.

Events og kampagne
Find din indre projektleder og stå i spidsen for at planlægge landsdækkende events eller aktiviteter i dit lokalområde.  

Fundraising
Find dine kreativ side frem og saml penge ind til Folkekirkens Nødhjælps arbejde til fordel for verdens fattigste. 

Kommunikation og medier
Producér indhold om vores events og kampagner til Facebook, Twitter, Instagram og vores podcast samt et månedligt nyhedsbrev.  

Ledelse og frivillige udvikling
Vær en af dem, der holder i alle trådene og får alt arbejdet til at gå op i højere enhed ved at engagere dig i en af vores lokalgrupper eller sidde i landsstyrelsen. 

Al vores frivillige arbejde foregår med det mål for øje at engagere unge i kampen for en mere retfærdig verden. Opgaverne spænder fra at sælge kaffe i Cafe Nutid over klimakampagner og NØDboldturneringer til deltagelse på Folkemøde og planlægning af studieture ud i verden. Vi er en organisation med højt til loftet, og nye, gode initiativer er altid velkomne.       

Hver måned holder vi frivilligmøder i både Odense, Århus og København. Her er nye frivillige altid meget velkomne. Skriv til [email protected] og få mere at vide, eller orienter dig om kommende møder på vores facebookside.

Bliv medlem

Jo flere vi er, jo stærkere en stemme har vi. Derfor opfordrer vi unge som har interesse og sympati for vores arbejde til at melde sig ind i Nødhjælpens Ungdom.

Som medlem af Nødhjælpens Ungdom er du med til at gøre en forskel. Du støtter unges kampagner og projekter til fordel for verdens fattigste, og gennem dit medlemskab er du med til at bakke op om det frivillige engagement. Desuden får medlemmer automatisk tilsendt vores månedlige nyhedsbrev, inviteres til landsdækkende arrangementer og får førsteret på at komme med på studieture.   

Du kan melde dig ind ved at bruge formularen på forsiden.

Vend tilbage til forsiden

Kontakt
Nødhjælpens Ungdom 
c/o Folkekirkens Nødhjælp
Meldahlsgade 3
1613 København V
[email protected]

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Følg os på