Støt

Vær med

Bliv frivillig eller bliv medlem af NU

©Christian Nesgaard

Bliv frivillig

Nødhjælpens Ungdom er et frivilligt fællesskab, og vi vil altid gerne have flere med.

Al vores frivillige arbejde foregår med det mål for øje at engagere unge i kampen for en mere retfærdig verden. Opgaverne spænder fra at sælge kaffe i Cafe Nutid over klimakampagner og NØDboldturneringer til deltagelse på Folkemøde og planlægning af studieture ud i verden. Vi er en organisation med højt til loftet, og nye, gode initiativer er altid velkomne.       

Hver måned holder vi frivilligmøder i både Odense, Århus og København. Her er nye frivillige altid meget velkomne. Skriv til [email protected] og få mere at vide, eller orienter dig om kommende møder på vores facebookside.

Bliv medlem

Jo flere vi er, jo stærkere en stemme har vi. Derfor opfordrer vi unge som har interesse og sympati for vores arbejde til at melde sig ind i Nødhjælpens Ungdom.

Som medlem af Nødhjælpens Ungdom er du med til at gøre en forskel. Du støtter unges kampagner og projekter til fordel for verdens fattigste, og gennem dit medlemskab er du med til at bakke op om det frivillige engagement. Desuden får medlemmer automatisk tilsendt vores månedlige nyhedsbrev, inviteres til landsdækkende arrangementer og får førsteret på at komme med på studieture.   

Du kan melde dig ind ved at bruge formularen på forsiden.

Vend tilbage til forsiden

Kontakt
Nødhjælpens Ungdom 
c/o Folkekirkens Nødhjælp
Nørregade 15
1165 København K 
[email protected]

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Følg os på