Limited edition

Vi er stolte af at kunne præsentere en fantastisk flot tøjkollektion, som vores ambassadør Medina har designet i tæt samarbejde med vores erhvervspartnere Custommade og Boozt.com.

Se kollektionen her på Boozt.com

Overskuddet fra salget går til Mevation - et projekt Medina har stiftet sammen med Folkekirkens Nødhjælp, for at hjælpe mennesker i nød.

Dermed klæder vi ikke kun danske kvinder flot på, men klæder også verdens fattigste på til et bedre liv.

Flere end nogensinde før flygter fra krig og konflikter rundt omkring i verden. Jeg forsøger med Mevation og den her tøjkollektion at engagere danskerne til at stå sammen og appellere til deres næstekærlighed, så vi sammen kan sende penge til mennesker i nød. Køber du til eksempel læderjakken fra min kollektion, går 600 kr. til Folkekirkens Nødhjælp. De penge rækker rigtig langt, når der skal ydes nødhjælp. 600 kr. kan fx give 20 flygtningebørn ernæringsrig mad en hel måned!”. - Medina

T-shirt med Mevation logo

Køb den eksklusivt på Boozt.com her

Beskrivelse: Flot t-shirt i afslappet pasform med opsmøg på ærmerne. Casual look med rough hvidt Mevation logo påtrykt. Designet af Medina sammen med Custommade.

Materiale: 100% bomuld.

Farve: Bright white.

Donation: Køber du vores Mevation t-shirt er din donation med til at hjælpe verdens fattigste og mennesker i nød. Donationen fra t-shirten (50 kr.) kan f.eks. bidrage til at give psykologisk førstehjælp til en person efter en katastrofe.

Tips til styling: Styles flot sammen med blondenederdel for en feminint casual udtryk.

Blondenederdel

Køb den eksklusivt på Boozt.com her

Pris: 949 kr.

Beskrivelse: Flot nederdel i sort blonde med underskørt af 100% silke og elastisk taljebånd med snøre.  Smukt og elegant design. Designet af Medina sammen med Custommade.

Materiale: 100% silke og blonde.

Farve: Anthracite black.

Donation: Køber du vores Mevation blondenederdel er din donation med til at hjælpe verdens fattigste og mennesker i nød. Donationen fra nederdelen (200 kr.) kan f.eks. bidrage til at sørge for brødforsyning til 15 syriske familier i en dag.

Tips til styling: Styles flot sammen med hvid Mevation t-shirt for en feminint casual udtryk.

Sweatpants

Køb den eksklusivt på Boozt.com her

Pris: 749 kr.

Beskrivelse: Sweatpants med slim pasform og benlængde til anklen. Casual men elegant udført med ribkant omkring anklen og lynlås til midt på læggen. Lommer foran og en enkelt lomme bagpå. Designet af Medina sammen med Custommade.

Materiale: 100% bomuld.

Farve: Grå Melange

Donation: Køber du vores sweatpants er din donation med til at hjælpe verdens fattigste og mennesker i nød. Donationen fra bukserne (150 kr.) kan f.eks. bidrage til at til at give 5 børn i en flygtningelejr i Etiopien ernæringsrig mad i en måned!

Tips til styling: Styles flot sammen med læderjakke og silketop for et casual, råt men samtidigt feminint udtryk.

Silketop med bindestropper

Køb den eksklusivt på Boozt.com her

Pris: 649 kr.

Beskrivelse: Silketop med bindestropper og dyb v-hals. Smukt og elegant design. Fås i to farver. Designet af Medina sammen med Custommade.

Materiale: 100% silke og blonde

Farve: Mahogany Rose og Anthracite Black.

Donation: Køber du vores Mevation silketop er din donation med til at hjælpe verdens fattigste og mennesker i nød. Donationen fra silketoppen (125 kr.) kan f.eks. bidrage til at give en stor sæk med ris kan mætte en voksen flygtning i en måned.

Tips til styling: Styles flot sammen med læderjakke og sweatpants for et casual, råt men samtidig feminint udtryk.

Blondetrøje med lange ærmer

Køb den eksklusivt på Boozt.com her

Pris: 849 kr.

Beskrivelse: Flot langærmet blondetrøje med flæser på ærmer og løs pasform. Tanktop medfølger i 100% silke. Fås i to farver. Designet af Medina sammen med Custommade.

Materiale: Blonde

Farve: Mahogany Rose og Anthracite black.

Donation: Køber du vores Mevation blondetrøje er din donation med til at hjælpe verdens fattigste og mennesker i nød. Donationen fra blondetrøjen (200 kr.) kan f.eks. bidrage til at give 5 mennesker midlertidigt husly efter en katastrofe. Den første nødhjælp med mad, medicin og midlertidigt husly er afgørende ift. at holde folk i live efter en katastrofe indtræffer.

Tips til styling: Styles flot under læderjakke for et råt og feminint udtryk.

Læderjakke

Køb den eksklusivt på Boozt.com her

Pris: 2.949 kr.

Beskrivelse: Flot læderjakke i oversized bikerstil med rå og feminine detaljer som spænder og flæser ved ærmer og bag på ryggen. Designet af Medina sammen med Custommade.

Materiale: 100% læder.

Farve: Anthracite black.

Donation: Køber du vores Mevation læderjakke er din donation med til at hjælpe verdens fattigste og mennesker i nød. Donationen fra jakken (600 kr.) kan f.eks. bidrage til at til at give 20 børn i en flygtningelejr i Etiopien ernæringsrig mad i en måned!

Tips til styling: Styles flot med blonde trøje med lange ærmer for et råt og feminint udtryk.

Strik pullover

Køb den eksklusivt på Boozt.com her

Pris: 1149 kr.

Beskrivelse: Lækker og blød strik pullover i sart rosa. Let oversize pasform, elegant og casual udført i luksuriøse materialer. Designet af Medina sammen med Custommade.

Materiale: 32% kid mohair (angora-ged), 28% uld. 40% nylon.

Farve: Mahogany rose

Donation: Køber du vores Mevation strik pullover er din donation med til at hjælpe verdens fattigste og mennesker i nød. Donationen fra pulloveren (200 kr.) kan f.eks. bidrage til at give 5 mennesker midlertidigt husly efter en katastrofe. Den første nødhjælp med mad, medicin og midlertidigt husly er afgørende ift. at holde folk i live efter en katastrofe indtræffer.

Tips til styling: Styles flot sammen med blondetrøje med langeærmer for et elegant og feminint udtryk.

Sneaker i imiteret pytonskind

Køb dem eksklusivt på Boozt.com her

Pris: 1.449 kr.

Beskrivelse: Flot hvid sneaker i imiteret pytonskind med plateau i hælen. Designet af Medina sammen med Custommade.

Materiale: 100% læder.

Farve: Bright white.

Donation: Køber du vores Mevation sneakers er din donation med til at hjælpe verdens fattigste og mennesker i nød. Donationen fra sneakers (300 kr.) kan f.eks. bidrage til at til at give 10 børn i en flygtningelejr i Etiopien ernæringsrig mad i en måned!

Tips til styling: Styles flot med hele kollektionen f.eks. med blondetrøje med langeærmer for et elegant og feminint udtryk.

Sweatshirt med hætte og flæser på ryggen

Køb den eksklusivt på Boozt.com her

Pris: 749 kr.

Beskrivelse: Flot oversized sweatshirt med stor hætte, lommer foran og en fin detalje med flæser på ryggen. Designet af Medina sammen med Custommade.

Materiale: 100% bomuld.

Farve: Grå Melange

Donation: Køber du vores Mevation sweatshirt er din donation med til at hjælpe verdens fattigste og mennesker i nød. Donationen fra sweatshirten (150 kr.) kan f.eks. bidrage til at give 5 børn i en flygtningelejr i Etiopien ernæringsrig mad i en måned!

Tips til styling: Styles flot under læderjakke med blondenederdelen for et råt og feminint udtryk. Eller sammen med sweatpants for et mere elegant casual udtryk.

Bagom kampagnen

Ofte stillede spørgsmål

Støt og vær med

Som en del af Mevation udbydes oplysningsrejser to gange årligt – Mevation Tours - for unge til en flygtningelejr i et nærområde ude i verden. Udover turene iværksættes andre aktiviteter, som du kan læse mere om nedenfor:

Limited Edition
Unlimited love - #DressForRefugees

Mevation Tours
Rejs til en flygtningelejr med Mevation

Støt - start din egen indsamling
Giv et bidrag og hjælp Medina med at hjælpe flygtninge

Medinas engagement
Læs om Medinas besøg til flygtningelejre