Sammen om at gøre verden til et bedre sted

Flere end nogensinde før flygter fra krig og konflikter rundt omkring i verden. Der er rigtig mange måder at gøre folk opmærksomme på de forfærdelige ting, der sker. Vi forsøger med Mevation at engagere danskerne og få dem til at tage stilling og at få skabt et forum, som handler om medmenneskelighed” - Medina. 

Mevation er et projekt skabt mellem Medina og Folkekirkens Nødhjælp for at give danskerne mulighed for at engagere sig i verden omkring dem. Mevation arbejder for at forbedre forholdene for verdens allerfattigste, og her gælder det især verdens alt for mange flygtninge.

”Min far er selv flygtning fra Chile og det at være på flugt har altid fyldt meget mens jeg voksede op. Derfor ved jeg, hvor stor en forskel det gør for de mennesker, der er på flugt at komme i sikkerhed. Vi hjælper bl.a. ved at besøge dem og på den måde give dem en stemme i debatten” – Medina.

”Mevation” er en sammentrækning af ”Medina”, Motivation” og ”Nation”. Målet er at Mevation skal være med til at motivere mennesker på tværs af nationer, hvor fælles for dem alle er, at de ønsker at gøre verden til et bedre sted. Og her kan DU være med!

Du kan blive en stemme for dem, som ikke har en stemme i debatten herhjemme. Kom med ud og besøg en flygtningelejr og mød nogle af de mennesker, der hver dag kæmper for at overleve. På den måde bliver du klogere på flygtningeproblematikken, men også ambassadør for Mevation og Folkekirkens Nødhjælps arbejde ude i verden.

Hvad er Mevation

Medina i kakumalejren, Kenya

Støt og vær med

Som en del af Mevation udbydes oplysningsrejser to gange årligt – Mevation Tours - for unge til en flygtningelejr i et nærområde ude i verden. Udover turene iværksættes andre aktiviteter, som du kan læse mere om nedenfor:

Limited Edition
Unlimited love - #DressForRefugees

Mevation Tours
Rejs til en flygtningelejr med Mevation

Støt - start din egen indsamling
Giv et bidrag og hjælp Medina med at hjælpe flygtninge

Medinas engagement
Læs om Medinas besøg til flygtningelejre

Nyt fra Instagram @mevation

Medinas engagement

Medina er gået ydmygt til opgaven, som ambassadør af Folkekirkens Nødhjælp og medskaber af Mevation. Hun er godt klar over, at mange vil have en mening om hendes projekt. Og derfor har det været vigtigt for hende, at hun får sat sig ordentligt ind i den humanitære situation. Derfor har hun været afsted med Folkekirkens Nødhjælp tre gange. Læs mere om hendes ture her

Ofte stillede spørgsmål