Støt

#TagDel

Kampagner for børn og unge

#TagDel sætter fokus på forskellen mellem børn og unge i Danmark og børn og unge, der lever i verdens fattigste lande. Med udgangspunkt i FN’s verdensmål, klimaforandringerne og begrebet næstekærlighed opfordres børn og unge til aktivt at involvere sig i den verden, som vi alle er en del af.

Materialet er målrettet aldersgruppen 11-20 år og er en optakt til Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling.

LÆS MERE OM SOGNEINDSAMLINGEN

Få besøg af #TagDel-Karavanen

Ét element af #TagDel-kampagnen er Folkekirkens Nødhjælp #TagDel-Karavane. Karavanen køres af unge, der har været udsendt til Folkekirkens Nødhjælps projekter og oplevet livet i verdens fattigste lande. De kommer med en workshop, som giver konfirmander, spejdere, FDF’ere, gymnasie- og skoleelever indsigt i de vilkår, man har på den anden side af jorden, hvor klimaforandringerne hærger og medfører massive ødelæggelser.

BESTIL KARAVANEN

#TagDel-Aktivitetskatalog

#TagDel har også et aktivitetskatalog med film, lege, etiske dilemmaer og oplæg til samtale. Aktiviteterne kan enten bruges selvstændigt eller som en optakt til et karavanebesøg.

Aktivitetsmaterialet til 2021-indsamlingen vil blive lagt online senest 1. december.

DOWNLOAD #TAGDEL2020-MATERIALET

For børn fra 5-10 år er der udviklet film og materiale sammen med Sigurd Barrett og Danmarks Kirkelige Mediecenter. Læs mere under 'Historier om verdens uretfærdighed'.

#TagDel - Tre piger i MalawiDu kan afspille filmene via Youtube direkte fra siden her. 

Du kan også downloade filmene, så de kommer ned på din computer. 

Download filmene her

Det kan tage lidt tid, da de fylder en del. 

Alle tre film kan downloades.