Støt

#TagDel

Kampagner for børn og unge

#TagDel sætter fokus på forskellen mellem børn og unge i Danmark og børn og unge, der lever i verdens fattigste lande. Med udgangspunkt i FN’s verdensmål, klimaforandringerne og begrebet næstekærlighed opfordres børn og unge til aktivt at involvere sig i den verden, som vi alle er en del af.

Materialet er målrettet aldersgruppen 11-20 år og er en optakt til Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling.

Læs mere om sogneindsamlingen

Få besøg af #TagDel-Karavanen

Ét element af #TagDel-kampagnen er Folkekirkens Nødhjælps #TagDel-Karavane. Karavanen køres af unge, der har været udsendt og oplevet livet i verdens fattigste lande. De kommer med en workshop som giver konfirmander, spejdere, FDF’ere, gymnasie- og skoleelever indsigt i de vilkår man har på den anden side af jorden.

Bestil karavanen

#TagDel-Aktivitetskatalog

#TagDel har også et aktivitetskatalog med film, lege, etiske dilemmaer og oplæg til samtale. Aktiviteterne kan enten bruges selvstændigt eller som en optakt til et karavanebesøg. Materialet for 2020 vil være online i begyndelsen af 2020.

Download #TagDel2019-materialet

For børn fra 5-10 år er der udviklet film og materiale sammen med Sigurd Barrett og Danmarks Kirkelige Mediecenter. Læs mere under 'Historier om verdens uretfærdighed'.

#TagDel - Tre piger i MalawiDu kan afspille filmene via Youtube direkte fra siden her. Du kan også downloade filmene, så de kommer ned på din computer. 

Download filmene her

Det kan tage lidt tid, da de fylder en del. 

Alle tre film kan downloades.