Støt

#TagDel

Kampagner for børn og unge

#TagDel sætter fokus på forskellen mellem børn og unge i Danmark og unge, der lever i verdens fattigste lande. Med udgangspunkt i FNs verdensmål og begrebet næstekærlighed vil vi gerne opfordre børn og unge til at tage del i den verden, som vi alle er en del af. Materialet er målrettet aldersgruppen 11-20 år og er en optakt til Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling.

Læs mere om sogneindsamlingen

Få besøg af #TagDel-Karavanen

Én del af #TagDel-kampagnen er Folkekirkens Nødhjælps #TagDel-Karavane. I Karavanen kører unge, der har været udsendt til Folkekirkens Nødhjælps projekter, landet rundt og fortæller konfirmander, spejdere, FDFere, gymnasie- og skoleelever om egne oplevelser og virkeliggør vilkårene for mennesker i nød.

Bestil karavanen

#TagDel-Aktivitetskatalog

#TagDel består udover Karavanen af et aktivitets- og inspirationskatalog målrettet børn og unge. Aktivitetskataloget indeholder film, lege, etiske dilemmaer og oplæg til samtale. Aktiviteterne kan enten bruges selvstændigt eller som en optakt til et karavanebesøg. Materialet for 2020 vil være online efterår 2019.

Download #TagDel2019-materialet

For børn fra 5-10 år er der udviklet film og materiale sammen med Sigurd Barrett og Danmarks Kirkelige Mediecenter. Læs mere under 'Historier om verdens uretfærdighed'.

#TagDel - Fire piger i MalawiDu kan afspille filmene via Youtube direkte fra siden her. Du kan også downloade filmene, så de kommer ned på din computer. 

Download filmene her

Det kan tage lidt tid, da de fylder en del. 

Alle tre film kan downloades.