Støt

Tak for klimakampen!

Tusindvis har allerede støttet. Du kan nå det endnu!

Støt nu
©Mikkel Østergaard

Søndag den 10. marts gik op til 20.000 frivillige på gaderne for at samle ind til de mennesker, som er hårdest ramt af klimaforandringerne. Og mange flere åbnede deres døre og puttede deres sparepenge i raslebøsserne.

Vi vil gerne sige tusind tak for opbakningen til alle, som støttede vores indsamling på den ene eller den anden måde. Det betyder enormt meget, både for os og for de millioner af mennesker, som dagligt lider under klimaforandringernes konsekvenser.

Det tager tid at opgøre, hvor mange penge der helt præcist blev samlet ind. Pengene kommer ind gennem mange kanaler, og det gør det vanskeligere end tidligere at lave en prognose.

Derfor har vi skulle bruge nogle dage på at regne på tallene. Vores prognose er nu, at det samlede resultat ender på omkring 10,5 millioner kroner, hvilket er på niveau med sidste års indsamling. Tusind tak for jeres bidrag til det flotte resultat!

Se også: Indsamling 2020 - vi samler ind til klimahjælp

Du kan stadig støtte

Var du ikke hjemme, da vi var forbi, eller blev der slet ikke banket på din dør? Du kan stadig nå at støtte årets indsamling. Send et valgfrit beløb via MobilePay til 114400 eller SMS 50 til 1911. Du kan bruge også bruge formularen ovenfor. På forhånd tak!

Hvad går pengene til?

Pengene fra årets indsamling går til at skabe klimaløsninger i verdens fattigste lande.

Her mangler man alt det, som beskytter os danskere mod klimarelaterede katastrofer. Det kan for eksempel være diger, dæmninger og opsamlingssøer, der kan forhindre oversvømmelser. Men det kan også være quinoa, sukkerrør og andre afgrøder, som kan overleve tørke og stille sulten i de lande, hvor regnen bliver væk.

Folkekirkens Nødhjælp oplever hver dag, hvordan verdens fattigste lider hårdest under klimaforandringerne. De har svært ved at dyrke jorden på grund af tørke, og de lever under konstant trussel fra oversvømmelser og andre naturkatastrofer, der enten forstærkes eller forårsages af klimaforandringerne. Det til trods for, at de samme lande som regel har det mindste CO2-aftryk.

Med klimatilpasning forsøger vi at klæde hele verden på til et klima i forandring. Vi har kun én klode at deles om, og det er vores fælles ansvar at passe godt på den. For verdens fattigste, for os selv og for vores børn og børnebørn. For alt i verden.

Tak for klimakampen.

Sådan hjælper vi i Nepal

Klimaforandringerne rammer hårdt ved Himalayas fod.


Læs eller lyt til historien

©Jakob Dall

Kontakt

Ønsker I et samarbejde, eller vil I gerne høre mere om de mange muligheder? Så kontakt Mette Klarskov Petersen fra vores erhvervsteam på tlf. 33152800 eller [email protected].


Læs mere