Støt

Bliv indsamler

Søndag den 8. marts 2020

Tilmeld dig her

To timer gør en verden til forskel


Bliv indsamler og giv to timer af din søndag – så giver vi livsnødvendig klimahjælp til verdens fattigste. 

Går du en rute søndag den 8. marts, samler du i gennemsnit 813 kr. ind til bæredygtig klimahjælp og er, sammen med 15.000 andre indsamlere, med til at klæde verdens fattigste på til klimaforandringerne.  

Så tag dine kære i hånden og gå en tur, for hvert skridt tæller. 

Bliv indsamler: Klimahjælp til verdens fattigste

Søndag den 8. marts samler Folkekirkens Nødhjælp ind til verdens fattigste.

Dem, klimaforandringerne rammer allerhårdest. Klodens temperatur stiger, og det medfører tørke, oversvømmelser og mudderskred, der smadrer livsgrundlaget for mennesker i lande som Etiopien, Zimbabwe og Nepal. 

Blandt verdens fattigste er særligt kvinder udsatte. For de står typisk alene med ansvaret for landbrug og mad – områder, der er hårdt påvirket af klimaforandringerne.

Massiv tørke og voldsomme oversvømmelser gør jorden næsten umulig at dyrke, og det betyder ikke bare mindre mad, men også færre penge, fordi der pludselig ikke er flere grøntsager at sælge lokalt.

Samtidig tvinger tørken også unge piger til at gå længere for at hente vand. Mange må derfor droppe ud af skolen, fordi der simpelthen ikke er tid.

Læs mere om årets indsamling her

Du kan støtte året rundt

Du kan allerede nu give et bidrag til indsamlingen ved enten at donere et valgfrit beløb via MobilePay til 114400 eller støtte med 50 kr. ved at sende SMS 50 til 1911 

Bliv indsamler