Støt

Zambia

Bo hos lokal familie og kom tæt på en enestående kultur

Tilmeld dig her
©FKN

Periode
7. juli- 4. august 2019

Pris
7.500 kr. (ekskl. flybilletter, forsikring, visum, vaccinationer)

Intro
1. juni 2019 

Vil du med til Zambia i sommerferien?

NB: Tilmeldingsfrist 27. maj!

Har du mod på at bruge din sommerferie med andre unge fra Zambia og Danmark og bo hos en lokal familie? Så rejs med til Zambia og deltag i programmet Global Youth i 4 uger i sommeren 2019. Bagefter kan du rejse videre sammen med dine nye venner.

Global Youth er tiltænkt dig, der ikke tager sabbatår eller ikke kan få orlov fra studierne, men alle mellem 18 og 30 år er velkomne!

Oplev udviklingsarbejdet

Du kommer til at blive en del af en lokal familie og et gæstfrit lokalt landsbysamfund i Zambia. Her vil du indgå i familiens hverdag og hjælpe til hvor det kræves, f.eks. med at hente brænde og vand, lave mad, hjælpe til i marken eller måske passe på familiens kvægbestand.

Du vil samtidig opleve, hvordan vi i samarbejde med lokale partnere arbejder med uddannelse, rettigheder og fødevaresikkerhed, og du bliver selv en del af projekterne. Her får du mulighed for at se, hvordan udviklingsarbejdet helt konkret finder sted og bruge tid med de mennesker, der får gavn af arbejdet.

I din fritid kan du træne og spille fodbold med det lokale hold eller undervise på den lokale skole. Mulighederne er mange!

Du bliver fortaler

Undervejs vil du kommunikere hjem til Danmark om dine oplevelser, f.eks. på Facebook, Twitter, på blogs, i lokalaviser, mm. Inden afrejse bliver du trænet i at kommunikere i ord, lyd og billeder.

Når du kommer hjem kan du dele alle dine oplevelser og erfaringer med andre unge, og f.eks. holde oplæg om din rejse eller skrive artikler. Vi opfordrer alle, der rejser med Go Global til at engagere sig i NU, når de kommer hjem. NU er en udviklingspolitisk ungdomsorganisation, som laver events og kampagner med fokus på verdens fattigste. I NU kan du fortælle om den globale uretfærdighed du har oplevet og opfordre andre unge til at handle for en mere retfærdig verden.

Praktiske informationer

Pris for ophold: 7.500 kroner som dækker kost og logi og forberedelse mm. 
Der er 250 kr. rabat på rejsen, hvis du melder dig ind i Nødhjælpens Ungdom for 1 år (det koster 75 kr. om året).Meld dig ind her.

Periode: 7. juli- 4. august 2019

Tilmeldingsfrist: 27. maj 2019

Tilmeld dig her

Forberedelse: 1. juni 2019 i København. Her bliver du forberedt med andre frivillige. 

Fly/forsikring: Du skal selv booke og betale flybilletter, forsikring og eventuelle udgifter til vacciner. Vi vælger dog en billig flyafgang som alle kan booke sig ind på, hvis man gerne vil rejse afsted sammen som gruppe. Vi hjælper naturligvis også hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for et godt råd

Visum: Du er selv ansvarlig for at opnå visum. Du vil få mere information omkring visum under forberedelsen.

Vaccinationer: Du er selv ansvarlig for at få dine vaccinationer til opholdet. Vi anbefaler at du bruger Danske Lægers Vaccinationsservice klinikker, som Folkekirkens Nødhjælp har et samarbejde med. De er vant til at vaccinere og kan vejlede dig i det du behøver. Som frivillig i Folkekirkens Nødhjælp, så får du 10 % på rejsevacciner og du betaler halvt konsultationsgebyr indtil kl. 17.

Rejsens tre steps

Forberedelse
Vi klæder dig godt på til turen med en introduktionsdag i København

Ophold
Du vil blive tilknyttet forskellige projekter og bo sammen med et par af dine rejsekammerater.

Tilbage i Danmark
Du bliver talerør for verdens fattigste og fortæller andre om dine oplevelser. 

Læs mere

Få inspiration til dit nye eventyr!

Udfyld formularen, så får du alt det nyeste fra Go Global direkte i din mailbox

Tag med på rejsecafe

Hør mere om Go Globals rejsetilbud på vores gratis Rejsecaféer. Holde øje med fremtidige rejsecaféer i København og Aarhus på vores facebookside. Udover at få mulighed for at snakke med tidligere frivillige om deres tur så vil der også være lækker ugandisk kaffe, dadler fra Palæstina, svedige beats fra Malawi og andre smagsprøver fra vores rejselande.

Vi glæder os til at møde dig!

Du kan også rejse til

Tag til Nepal med Go Global og hjælp hvor der er mest brug for det
Nepal
18-30 år

Malawi
18-30 år

Tilmeld dig turen til Zambia

Vil du ud at rejse? Så kontakt os allerede i dag, så vi kan få dig klædt på til eventyr!

Vi vil gerne sikre dig, at du får en vildt spændende oplevelse som frivillig for Go Global. Derfor ringer vi dig op, når du har sendt os en tilmelding nedenfor, så vi kan høre mere om dig og dine rejseønsker.

Har du spørgsmål til vores rejser, så kontakt Sarah Andersen på [email protected] / 50602048 eller Cindy Green på [email protected] / 50604016