Støt

Zambia – rejsens tre steps

Tilmeld

Go Globals rejser består af 3 steps – forberedelse, ophold og efterfølgende kampagnearbejde.

Forberedelse

Du bliver forberedt til rejsen af Folkekirkens Nødhjælp på en forberedelsesdag i juni måned i København. Her vil du gennemgå en grundig introduktion til Zambia som rejseland,  modtage en sikkerhedsbriefing, få nye interkulturelle færdigheder og ikke mindst mulighed for at møde alle dine rejsekammerater.  

Læs tips og tricks til Zambia her

Opholdet

Dit zambianske eventyr starter i byen Livingstone som ligger klods op af det berømte Victoria Falls. Her vil vores lokale partner introducere landet, kulturen og de projekter I vil komme til at arbejde med. I løbet af de første par dage vil I også få mulighed for at møde de lokale unge zambianske frivillige som vil følge jer gennem hele jeres ophold ligesom I vil få tildelt de enkelt værtsfamilier. Herefter starten det "daglige" eventyr, hvor du vil opleve dagligdagen i Zambia gennem din lokale værtsfamilie, de zambianske frivillige og det lokale projekt du bliver tilknyttet. Undervejs vil der være mulighed for at opleve og udforske Zambias fantastiske natur i en friweekend, hvor alle frivillige sammen tager til Livingstone. 

Tilbage i Danmark

Når du kommer hjem, bliver du en del af Folkekirkens Nødhjælps kampagne- og kommunikationsarbejde. Du bliver talerør for verdens fattigste og får samtidig mulighed for at skrive nye kompetencer på dit CV. Du kan for eksempel blive en del af vores årlige karavane, hvor du styrker dit netværk og får erfaring med afholdelse af workshops og foredrag, som motiverer unge til handling.

Læs her om Signe, der deltog på Karavanen, fik fede oplevelser og efterfølgende endte med at skifte uddannelse.
Du kan også blive tilknyttet en af de mange kampagner, som Folkekirkens Nødhjælp og Nødhjælpens Ungdom laver året rundt.

Tilmeld dig karavanen her

Mænd og frivillig cykler i Zambia Unge mennesker cykler i ZAmbia Frivillig tager billede af by i Zambia Frivillig går ved vejen i Zambia Mand går på grusvej i Zambia Mand cykler med frivillig i Zambia Et hus med have i Zambia Mand ordner forhave i Zambia Frivillige ved klima kampagnen i Zambia Kvinde og frivillig på mark i Zambia Kvinde og frivillig griner i Zambia Kvinde og frivillig i Zambia To kvinder og en mand snakker i Zambia Kvinde og frivillig snakker i Zambia Frivillig sammen med lokal familie i deres hjem i Zambia Frivillig snakker med lokale kvinder i Zambia Frivillig sidder på skammel med lokale kvinder i Zambia Mand fortæller til frivillig i Zambia Kvinde og frivillig smiler til kameraet i Zambia Gryde på dødt bål i Zambia Frivillig sammen med to mænd i Zambia Kvinde står ved ler komfur i Zambia Frivillig med klima kampagne plakat i Zambia

Få inspiration til dit nye eventyr!

Udfyld formularen, så får du alt det nyeste fra Go Global direkte i din mailbox

Kontakt

Sarah Andersen, [email protected] / 50602048

Jesper Hansen, [email protected] / 50602003

Go Global på Facebook

Go Global på Instagram