Støt

Zambia – rejsens tre steps

Ansøg her
©Henrik Stubkjær

Go Globals rejser består af 3 steps – forberedelse, ophold og efterfølgende kampagnearbejde.

Forberedelse

Du bliver forberedt til rejsen af Folkekirkens Nødhjælp i København, hvor du mødes med dine rejsekammerater i en weekend i juni. Her kan du få afklaret alle dine spørgsmål og koordinere rejsetider og pakkelister med de andre unge.

Den første uge i Zambia bliver du introduceret til landet, kulturen og de klimaprojekter Folkekirkens Nødhjælps lokale partner arbejder med. Store dele af introduktionsugen kommer til at foregå sammen med zambiske unge, hvor I også sammen deltager i en medieworkshop.

Opholdet

Når du kommer til Zambia vil du enten blive tilknyttet projekter i den bjergrige cykelby Chipata eller i den travle hovedstad, Lusaka. Sammen med både danske og zambiske unge besøger du projekter, hvor klimaforandringer virkelig kan mærkes, og I får til opgave at lave et kampagne- og medieprojekt, der viser jeres oplevelser - måske laver I en film, måske blogger I eller måske finder I på noget noget helt tredje.
Under dit ophold vil du blive indlogeret i et lille hus med tre af dine rejsekammerater, så I kan støtte jer til hinanden og slappe af efter en god og oplevelsesrig dag.

Tilbage i Danmark

Når du kommer hjem, bliver du en del af Folkekirkens Nødhjælps kampagne- og kommunikationsarbejde. Du bliver talerør for verdens fattigste og får samtidig mulighed for at skrive nye kompetencer på dit CV. Du kan for eksempel blive en del af vores årlige karavane eller blive PR-pilot. Du kan også blive tilknyttet en af de mange kampagner, som Folkekirkens Nødhjælp og Nødhjælpens Ungdom laver året rundt.

Mænd og frivillige cykler i Zambia Mænd og frivillig cykler i Zambia Unge mennesker cykler i ZAmbia Frivillig tager billede af by i Zambia Frivillig går ved vejen i Zambia Mand går på grusvej i Zambia Mand cykler med frivillig i Zambia Mand og frivillig står ved en butik i Zambia Unge mennesker på veje i Zambia Et hus med have i Zambia Mand ordner forhave i Zambia Frivillige ved klima kampagnen i Zambia Kvinde på mark i Zambia Kvinde og frivillig på mark i Zambia Kvinde og frivillig griner i Zambia Kvinde og frivillig i Zambia To kvinder og en mand snakker i Zambia Kvinde og frivillig griner i Zambia Kvinde og frivillig snakker i Zambia Frivillig sammen med lokal familie i deres hjem i Zambia Frivillig snakker med lokale kvinder i Zambia Frivillig sidder på skammel med lokale kvinder i Zambia Mand fortæller til frivillig i Zambia Kvinde forklarer til frivillig i Zambia Kvinde og frivillig smiler til kameraet i Zambia Gryde på dødt bål i Zambia Frivillig sammen med to mænd i Zambia Kvinde står ved ler komfur i Zambia Frivillig med klima kampagne plakat i Zambia

Få inspiration til dit nye eventyr!

Udfyld formularen, så får du alt det nyeste fra Go Global direkte i din mailbox

Kontakt

Sarah Andersen, [email protected] / 50602048

Jesper Hansen, [email protected] / 50602003

Go Global på Facebook

Go Global på Instagram