Støt

Rejsens tre steps

Tilmeld dig

Forberedelsesdag inden rejsen

Lørdag d. 9. september deltager du i en introduktionsdag hos Folkekirkens Nødhjælp i København. Her møder du dine rejsekammerater, og du kan stille alle dine spørgsmål, koordinere rejsetider og pakkelister med de andre unge.

Opholdet

I værtslandet bliver du modtaget af Folkekirkens Nødhjælps lokale kontor, der kender landet, kulturen og den flygtningelejr, du skal ud til. Du kommer til at bo sammen med de andre unge og den danske rejseleder, og herfra vil I tage ud i flygtningelejren sammen med en lokal medarbejder.

I flygtningelejren kommer du til at møde flygtninge, høre deres historier, og du bliver en del af de aktiviteter, der foregår i lejren. Din opgave er at suge til dig og blive klogere på flygtningeproblematikken, så du kan rejse hjem til Danmark og fortælle om dine oplevelser til andre unge.

Tilbage i Danmark

Når du kommer hjem, bliver du en del af Mevation-kampagnen, der går ud på at engagere danske unge i flygtningeproblematikken. Det kan ske gennem oplæg på skoler, gymnasier, i ungdomsforeninger eller gennem blogs, videoer og opslag på Facebook … mulighederne er mange! Folkekirkens Nødhjælp vil også hjælpe dig med, hvordan denne del af opgaven kan løses.

Se også: Bliv frivillig i udlandet!

Få inspiration til dit nye eventyr!

Udfyld formularen, så får du alt det nyeste fra Go Global direkte i din mailbox

Kontakt

Sarah Andersen, [email protected] / 50602048

Jesper Hansen, [email protected] / 50602003

Go Global på Facebook

Go Global på Instagram