Støt

Bliv frivillig

Vi tager altid imod nye frivillige med kyshånd

Vil du være med?

Café Nutid er drevet af frivillige, og du er velkommen til at give en hånd med, hvis du har lyst. Vi tager altid imod nye frivillige med kyshånd.

Vi glæder os til at møde dig!

Send os en ansøgning

Hvis du har lyst til at blive en del af holdet bag Café Nutid, vil vi meget gerne høre fra dig.

Send en mail til [email protected] med dit navn, alder, e-mail, telefonnummer og en lille tekst på minimum 100 ord om hvorfor du gerne vil være frivillig i Nutid.

Lidt om at være frivillig…

Café Nutid består af forskellige teams, så du kan næsten altid finde et hjørne af Nutid, der passer lige til dig.

Café-teamet: her kan du få trænet dine latte-art-skills godt og grundigt. Det er også dem, som sørger for at vores kunder både kommer og går med et smil. 

Event-teamet: du står for at arrangere alt fra fede koncerter og musikquizzes til digtoplæsninger - her er det kun fantasien der sætter grænser. 

HR-teamet: du prøver kræfter med at interviewe, rekruttere og oplære nye frivillige og arrangere sociale arrangementer for de frivillige.

PR-teamet: du er med til at udvikle lækkert indhold til caféens sociale medier og er med til at promovere selve caféen, samt vores events. 

Food Truck-teamet: På vores skønne Food Truck-team er du på projekt-basis med til at arrangere vores deltagelse til sommerens diverse happenings, som fx. Roskilde Festival og Copenhagen Pride.

Derudover har du også masser af muligheder for at få mere ansvar som teamleder i de forskellige teams.