Støt

Hjælp Syriens børn

Støt fast
©Aaref Watad/AFP/Ritzau Scanpix

Vinterkulden har sat ind, og syriske familier kæmper lige nu for at holde varmen i tynde, slidte telte.

Tusindvis af familier er tvunget på flugt i det krigshærgede Syrien og bor nu i flygtningelejre og bosættelser, hvor kulden er næsten umulig at holde på afstand.

Syriens børn har brug for akut hjælp

I det nordøstlige Syrien uddeler vi tæpper, varmt tøj, madrasser og anden vinterhjælp til de mange internt fordrevne familier. Men vi har brug for opbakning til at fortsætte det livsvigtige arbejde.

Støtter du med 350 kr. svarer det til, at en familie på 6 kan få tæpper og varmt tøj.

***Send valgfrit beløb til MobilePay til 117545***

STØT NU

Fra bomberegn til iskolde telte

Krigen i Syrien er fortsat den største humanitære krise i vores tid, og til marts 2021 er det 10 år siden, den brød ud og sendte millioner på flugt. 

Den dag i dag har 11 mio. mennesker i det krigshærgede land – 55% af befolkningen – fortsat behov for humanitær hjælp. Cirka 6 mio. er internt fordrevne, der har været tvunget til at forlade deres hjem grundet bombardementer og faren ved eksplosive krigsrester, der allerede har ført til drab på civile.

Tusindvis af familier er flygtet til lejre eller mindre bosættelser i både byer og landdistrikter. Nu kæmper de en næsten umulig kamp for at klare sig gennem de kommende vintermåneder.

Giv Syriens børn varme i en kold tid

Mange af familierne er ikke i stand til at dække deres mest basale behov for mad, husly og tøj. 

Får de ikke den livsnødvendige hjælp, kan det få fatale konsekvenser. Flere vil være nødt til at udsætte måltider eller sælge personlige ejendele, som de ellers har hårdt brug for. I barske tilfælde er forældre nødt til at forlade deres børn for at tage ud og tjene penge eller tvinge børnene til børnearbejde eller tidligt ægteskab.

Vi er til stede i det nordøstlige Syrien for at hjælpe familierne gennem de barske, skiftende vejrforhold. Lige nu uddeler vi både kontanter og vinterpakker, så de kan holde kulden på afstand.

Vinterpakkerne indeholder blandt andet:

  • Vintertøj (jakker, sweaters, huer, vanter m.m.)
  • Tæpper
  • Madrasser
  • Varmeovne
  • Gulvtæpper til isolering

Simple ting, vi tager for givet herhjemme, men som lige nu kan redde liv i syriske lejre.

STØT NU

Vores arbejde i Syrien er et eksempel på, hvor dit bidrag gør en forskel. Din støtte gør os i stand til at hjælpe de mennesker i verden, der har allerstørst behov. Læs mere om, hvordan vi arbejder.

Få skattefradrag for din donation til Syriens børn

Vidste du, at du kan få skattefradrag for din donation? Læs mere her >