© Mohammad Ismail/Reuters/Ritzau Scanpix

Familier kæmper mod kulden

Situationen i Afghanistan er katastrofal! Og op imod halvdelen af den afghanske befolkning risikerer at sulte i den iskolde vinter.

Siden Taliban overtog magten, er tusindvis af familier drevet på flugt inde i landet. De kæmper lige nu for at overleve, og hver uge meldes om børn og voksne, som er omkommet i kulden.

Der er akut brug for tæpper, telte, rent drikkevand og mad.

Valgfrit beløb

Børnene kan ikke klare kulden

Asal blev sammen med hendes familie drevet på flugt, da Taliban overtog magten. Under flugten er det ubærlige sket: Hendes kun halvandet år gamle datter er omkommet i kulden.

Vores hus er så koldt, og vi har ingenting at tage på. ”Jeg er bange for, at jeg mister flere af mine børn.
© Norwegian Church Aid

Sammen med sin mand, børn og svigerfamilie er Asal flygtet fra Taliban. De har alle svære psykiske og fysiske mén, som de prøver at bearbejde, mens de kæmper for at holde varmen og få nok at spise.

Du kan være med til at hjælpe afghanske familier som Asals. For 250 kr. kan du give varme tæpper til en hel familie.

Valgfrit beløb

Der er brug for hjælp til at overleve

Den afghanske vinter kan blive ned til minus 25 grader. De dødbringende kuldegrader gør det svært for familierne at overleve i de tynde telte og faldefærdige hytter uden opvarmning.

Gennem lokale partnere i Afghanistan uddeler vi derfor akut vinterhjælp i form af tæpper, vintertøj og telte. Det er HELT fundamental nødhjælp, som kan sikre overlevelse og værne mod den bidende kulde.

Samtidig giver vi udsatte familier som Asals rent drikkevand, toiletter og hygiejneartikler som sæbe og håndsprit.

Hjælp afghanske familier

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores arbejde i Afghanistan er et eksempel på, hvor din støtte gør en forskel. Din hjælp gør os i stand til at rykke ud til de mennesker verden over, der har størst behov.

Få skattefradrag for din donation

Vidste du, at du kan få skattefradrag for din donation? 

Læs mere her >