Børnene fryser i Syrien

Vinteren er kommet til Syrien. Nætterne er iskolde og de mange millioner, der er på flugt i deres eget land, kæmper mod kulden.

Særligt børnene kan ikke holde varmen i de gamle, udslidte telte, der slet ikke beskytter dem mod den iskolde vinter. Det er dybt hjerteskærende.

Millioner af små børn lever et barskt liv som flygtning. De er født under krigen og har aldrig oplevet hverdagen uden frygt og afsavn. De har brug for din hjælp.

Familierne kæmper i vinterkulden

Børn på flugt fra krigens rædsler i Syrien er nogle af verdens mest udsatte. Og nu, hvor vinteren er sat ind, kæmper børnene ekstra hårdt for at holde varmen. 

Temperaturen kan nå under frysepunktet om natten, og kulden piver ind gennem den tynde teltdug. Så varmt vintertøj er en livsnødvendighed for alle og særligt for børnene.

Du kan være med til at beskytte børnene mod vinterkulden. For 250 kr. kan du give vinterjakker til en hel familie.  

© Abaca/Ritzau Scanpix

Afhængige af hjælp for at overleve

Familien Hassan er nogle af de mennesker, der lige nu er på flugt i deres eget land.

Krigen tvang mor, far og deres syv børn til at efterlade deres hjem og alt, hvad de kendte. Børnene var små nogle af dem helt ned til to år. Deres blev hverdag fuld af farer og usikkerhed og de så ingen anden udvej end at flygte.

Miner og andre krigsefterladenskaber sårede og dræbte hundredvis omkring dem. Børnenes far blev også ramt og blev lammet i benene. Han kan derfor ikke længere brødføde familien – eller sikre dem varme i de iskolde telte. Uden hjælp udefra bliver det rigtig svært at overleve vinteren.

Folkekirkens Nødhjælp hjælper familierne i lejrene med vintertøj, så de kan holde varmen når de kolde temperaturer rammer. 

Hjælp krigens børn

Med din hjælp kan børnene og deres familier i Syrien få hjælp til at modstå vinterens bidende kulde. På forhånd tusind tak for din støtte. Den redder liv. 

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vores arbejde i Syrien er et eksempel på, hvor din støtte gør en forskel. Din hjælp gør os i stand til at rykke ud til de mennesker verden over, der har størst behov.

Få fradrag for dine donationer her