Skal vi åbne den næste Wefood sammen?


Vidste du, at æg, rødvin og nødder kan fryses?

Madspild er et stort problem i Danmark, men med nye køkkenvaner, kan vi alle være med til at bekæmpe problemet. Det er muligt at gøre en forskel, der kommer dine smagsløg, klimaet og din pengepung til gode.

Få e-bog med opskrifter
Vi har lavet en print selv-opskriftsamling, som vi kalder ’Mere smag, mindre spild’.

I ’Mere smag, mindre spild’ får du:

- Lækre opskrifter

- Tips og tricks til at undgå madspild

- En nem madplan

Det skal ikke være en sur pligt at smide mindre mad ud. Faktisk kan det være med til at lette din hverdag, hvis du planlægger dine måltider og indkøb med en overskuelig madplan.
Opskrifterne går hånd i hånd. Når du har lavet et måltid den ene dag, er der ingredienser der går igen den næste. Steg en kylling tirsdag aften, brug skroget i en suppe om onsdagen. På den måde får du brugt dine madvarer rub og stub.

Din donation er med til at sikre, at vi kan åbne en ny Wefood-butik, som sælger overskudsmad. I 2018 reddede vores Wefood-butikker 173 ton mad fra at blive smidt ud. Besøg vores Wefood univers.

En folkelig bevægelse mod madspild spirer i Danmark, og du kan være en af dem, der går forrest.

Dit supermarked kan ikke sælge varer med beskadiget emballage, forkert mærkning og datovarer

I stedet for at smide varerne ud havner de i Wefood, hvor du kan købe dem til nedsat pris

Overskuddet fra Wefood-butikkerne går til at hjælpe verdens fattigste til et bedre liv