Støt som virksomhed

Kampagnepartner

Bliv kampagnepartner og vær med i en af vores igangværende kampagner - eller støt vores arbejde med et fokus, der passer til din virksomhed.

Som kampagnepartner støtter du med mindst 50.000 kr. årligt, og dit samarbejde bliver delt på vores hjemmeside.

Strategisk Partner

I et strategisk partnerskab samarbejder vi om at skræddersy samarbejdet til din virksomheds CSR-strategi og ressourcer.

Partnerskaberne er baserede på en række forskellige aktiviteter, og der er typisk tale om et længerevarende samarbejde.

365-partner

Vi kæmper mod verdens sult og fattigdom 365 dage om året. Vi ved aldrig hvornår den næste katastrofe bryder ud, men vi er altid parate.

Din virksomheds bidrag gør det muligt for os at være til stede før, under og efter en katastrofe. Derfor er jeres støtte afgørende.

Din virksomhed kan gøre en forskel

Folkekirkens Nødhjælp samarbejder med både store og små virksomheder og tilbyder forskellige muligheder for samarbejde afhængigt af jeres virksomheds ønsker og ressourcer.

I samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp, kan din virksomhed være med til at gøre en forskel for de mest udsatte mennesker i verden. Folkekirkens Nødhjælp arbejder der, hvor nøden er størst uden hensyn til religion, køn, race eller politisk overbevisning. I kommer til at samarbejde med en meget erfaren humanitær organisation, både når det kommer til at gøre en forskel ude i verden og når det kommer til formidling af samarbejdet og at tydeliggøre jeres rolle.

Et samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp skaber positiv PR, både internt og eksternt. Når en virksomhed udviser social ansvarlighed, påvirker det medarbejderne i form af stolthed over deres arbejde, støre arbejdsglæde, motivation og teamwork. Et samarbejde med en humanitær organisation kan samtidig ændre virksomhedens profil i kunder og partneres øjne, og være med til at åbne for et helt nyt marked. Det er en måde at gøre en virksomhed menneskelig på og at skabe positive associationer til et brand.

Fordelene ved et samarbejde kan bl.a. være

  • dotAt forbedre virksomhedens image
  • dotAt skabe medarbejderstolthed
  • dotAt skærpe kundeloyaliteten
  • dotAt sætte sit fodaftryk i kampen for en bedre verden

3 typer samarbejder

365-partner

Din virksomhed kan blive partner i 365 - et netværk af virksomheder, der gennem små og store donationer er med til at bekæmpe sult og nød blandt verdens fattigste.

365-partnere tilbydes nyheder om vores katastrofearbejde og forskellige former for eksponering afhængigt af donationens størrelse.

Læs mere om 365-partner


Kampagnepartner

Virksomheder, som støtter vores arbejde med mindst 50.000 kr. årligt, har mulighed for at blive kampagnepartner.

Som kampagnepartner har din virksomhed mulighed for at støtte et bestemt projekt, som Folkekirkens Nødhjælp arbejder med.

Læs mere om kampagnepartner


Strategisk partnerskab

I et strategisk partnerskab samarbejder vi om at skræddersy samarbejdet til din virksomheds CSR-strategi.

Partnerskaberne er baseret på en række forskellige aktiviteter, såsom pro bono, medarbejderinvolvering og produktsamarbejder, og der er typisk tale om et længerevarende samarbejde.

Læs mere om strategiske partnerskaber


Etiske retningslinjer

Læs vores etiske retningslinjer for erhvervs-partnerskaber.

 

Fradrag

Virksomheder kan få fradrag fra første krone, de donerer, og op til 15.000 kr.

Oplys virksomhedens CVR-nummer, så indrapporterer vi jeres bidrag til skat.

Eksempler på projekter

© Mikkel Østergaard
No flash image