Støt

Gadehvervning

På gaden for verdens fattigste

Folkekirkens Nødhjælps gadehververe – eller facere, som vi kalder dem – skaffer nye medlemmer til Folkekirkens Nødhjælp.

De taler verdens fattiges sag på gaden og giver samtidig danskerne mulighed for at støtte svage undertrykte befolkningsgrupper til at få et værdigt liv.

Bliv facer og hjælp verdens fattigste

Folkekirkens Nødhjælp tilbyder dig et meningsfyldt job som organisationens ansigt på gaden. Arbejdet består i at kontakte folk på gaden, oplyse om vores projekter og på den måde hverve nye medlemmer.

Det er et udfordrende, spændende og afvekslende arbejde med fleksible arbejdstider og god løn. Samtigt stiller det store krav til din intuition og din evne til at tale med forskellige mennesker.

Vi tilbyder dig:
Vi vil have det sjovt og samtidig udvikle dig som person! Vi vil gøre alt hvad vi kan for at sikre at du bliver dygtig til dit arbejde. At du føler dig set og anerkendt er en stor prioritet hos os. Der vil altid være salgscoaches og ledere som kan hjælpe dig, og sikre at du går glad hjem hver dag. Desuden tilbyder vi:

  • En sjov og afvekslende hverdag med en masse udfordringer og godt sammenhold
  • Uddannelse og træning i kommunikation og salg
  • Udfordringer, der rykker dig som menneske
  • En unik mulighed for at arbejde med nødhjælp
  • Fredags barer, sommerfester, teambuilding og meget meget mere!

Søg stillingen via mail til;

[email protected]

Face2Face er Folkekirkens Nødhjælps gadehvervning

Etik i gadehvervningen

Folkekirkens Nødhjælp har sammen med andre organisationer under ISOBRO udarbejdet et sæt etiske retningslinjer, som skal sikre, at vores facere altid optræder professionelt og troværdigt.
Download de etiske retningslinjer her (334KB)

Folkekirkens Nødhjælp indsamler ikke penge på gaden, men hverver medlemmer. Det månedlige kontingent betales via betalingsservice.

For at kunne oprette dig som nyt medlem skal vi bruge adresseoplysninger, samt cpr-nummer og dine kontooplysninger. Vi behandler selvfølgelig alle dine informationer fortroligt.

Du kan altid kende vores facere, som er iført synligt logomateriale og ID-skilt.

Ansvarlig:

Chris Stegemejer Roliggaard
Manager for Face2Face og Telemarketing
[email protected]
50 60 20 57