Støt

'Det er dansk at dele' hitter på Bornholm

13.06.2014

©Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp har netop lanceret en ny kampagne under sloganet 'Det er dansk at dele'. Kampagnen har til formål at sikre, at udviklingsbistanden bevares, ikke udhules.

Vi er gode til at dele

Folkekirkens Nødhjælps frivillige er til stede på Folkemødet, hvor de går rundt og taler med så mange deltagere som muligt. De bliver taget godt imod af folkene på Allinge havn, hvor de fleste boder er stillet op.

Flere danskere bakker op om ulandsbistanden

”Det er fedt at møde folk på Folkemødet og diskutere det danske i at dele. Vi er ekstremt gode til at dele i Danmark, vi er ophavsland til andelstanken, vi deler gennem skatten, og vi er blandt de bedste til at dele gennem udviklingsbistanden. Mange af dem, vi møder er helt enige i, at det er dansk at dele med andre,” siger Gritt Holm Hedehus, landskonsulent for Folkekirkens Nødhjælp.

Dine penge gør en verden til forskel

Uventet opbakning

Mange har allerede delt fotos, skrevet under eller meldt sig som frivillige i kampagnen. En af de større, positive overraskelser blandt dem er Claus Hjort Frederiksen fra Venstre, der i går stillede op til et billede med et kampagneskilt. Mange har kommenteret udmeldningen på Facebook – du kan følge debatten på vores Facebookside.

Du kan følge 'Det er dansk at dele'-kampagnen på Twitter og Facebook og selv være med ved at uploade billeder og tweets.

Husk at bruge hashtagget #DetErDansk